Minneord

En hedersmann og en sann MoBK'er har gått bort
Thore Eriksen døde i sitt hjem i går, bare 69 år gammel, og med det mistet MoBK en av sine trofaste slitere både på og ikke minst utenfor banen. Thore var på sin siste trening i Mossehallen i forrige uke, og hans bortgang kom derfor brått og uventet.

Første gang Thore ble leder i klubben var i 2003, da han overtok etter Ulf Wilhelmsen. I 2006 overlot han lederstolen til Stian Sveberg, men allerede i 2007 vendte han tilbake da Stian flyttet utenlands. I 2011 prøvde Thore nok en gang å gå av som leder. På nytt måtte han hentes tilbake, og han satt sin siste periode som leder i klubben mellom 2015 og 2017.

Historien forteller mye om hvordan vi kjente Thore. Han hadde et ekte hjerte for klubben sin, og gjorde en innsats langt ut over det som kunne forventes. Thore hadde alltid en tørr kommentar på lur, og med sin lune humor og et varmt smil, evnet han å styre skuta med stø hånd - også i de periodene da det blåste mer enn frisk bris.

Våre tanker går til Thores familie. Vi lyser fred over hans minne.

Tor-Egil Kristensen
Leder MoBK