Badmintonskolen 2020

Badmintonskolen starter opp igjen fra og med mandag 24. August fra kl. 16.30 og varer frem til 18.30.

Skolen passer for barn med normal motorikk og koordinasjon - øvre aldersgrense er satt til 13 år, men er ingen fasit.

Vi anbefaler derfor å ta en "prøvetime" for å få kartlagt dette.

Opplæringen følger et satt pensum og når eleven forstår hva de gjør og hvorfor, samt viser oss dette i praksis, flyttes eleven videre opp i vårt system.

Skolen er delt i to deler - frem til jul og frem til sommeren. Hver første halvår koster 500,- og andre halvår koster 490,- (990,- for 1 års medlemsskap) og innbefatter instruksjon, baller, samt informasjonsservice via registrert e-post.

I oppstart fasen låner vi ut rackerter til de som trenger det.

Når det gjelder treningstøy, så er det viktig at de har med seg lett treningstøy og sko med lyse såler...