Badminton er igang igjen fra uke 34

Oppstart for alle fra 17. August
Det ble en noe anderledes avslutning på forrige sesong, men vi kan med glede ønske alle tidligere og nye medlemmer velkommen tilbake på trening fra mandag 17. August 2020.
Det som er gledelig er at vi fikk tildelt det antallet med treningstider som forrige sesong og vi kan derfor tilby trening minst 2 ganger i uken for alle gruppene.

Badmintonskolen starter også opp igjen denne uken, og dersom du ikke har prøvd badminton før eller du kjenner noen som bør prøve så anbefaler vi å ta turen innom Mossehallen mandager 16.30 og torsdager 17.00-18.30.
Paragruppen har igjen fått plass i Mossehallen på mandager da vi fikk tildelt 2/3 på mandager. Dette betyr at jobben som klubben legger ned for å opprettholde landets største gruppe med spillere som har fysisk- eller psykisk funksjonsnedsettelse kan fortsette å videreutvikle seg.

Dersom du har noen spørsmål om treningstider, så gå inn på denne linken: https://mossbk.no/trening
Hvis du har andre spørsmål som du ikke finner svaret på her kan du sende en epost til sport@mossbk.no.