Tilbake på toppen

Solvår og Natalie tok tilbake tronen i damedouble under helgens rankingturnering i Kristiansand.
I den første nasjonale turneringen etter finaletapet i NM i Moss i februar, slo Natalie Syvertsen og Solvår Flåten Jørgensen kraftig tilbake i helgens rankingturnering i Kristiansand. De gikk gjennom turneringen uten å avgi sett, og finalen mot Marie Christensen (Frogner) og Aimee Hong (Haugerud) var intet unntak. Settsifrene 22-20 21-16 vitner allikevel om et førstesett som kunne vippet begge veier.

Jentene møtte også hverandre i mixed double finalen, noe som vitner om hvilken unik posisjon Moss har i norsk elitebadminton. Solvår gikk seirende ut av duellen sammen med sin makker Carl Mork (Asker), og ble dermed dobbel klassevinner i helgen med nær sagt alle de beste elitespillerne i landet på plass. Det er en sterk prestasjon.

Fredrik Kristensen spilte sin første nasjonale eliteturnering på 1,5 år. Sammen med makker Magnus Christensen (Frogner) hadde han allikevel få problemer med å spille seg frem til semifinalen i herredouble. Her møtte de NM vinnerne fra Moss, Sturla Flåten Jørgensen / Carl Mork. Det ble en meget velspilt kamp, der Fredrik og Magnus tapte 23-21 i 3. og avgjørende sett.

Jørgen Rosenlund var den 4. elitespilleren som var på plass i Kristiansand. Han spilte seg til kvartfinalen i herresingle. Her tapte han mot senere klassevinner Vegard Rikheim (Frogner), og viste lovende takter foran eliteseriestarten 26-27 oktober.

Også U17 spillerne våre var i Kristiansand, og igjen var det ungjenta Kristine Grande Ødegårdstuen som utmerket seg. I single var hun snublende nær å slå hjemmefavoritten Julie Marie Abusdal i 2 sett. Julie er 2 år eldre enn Kristine, og gikk senere til finalen i turneringen. I damedouble ble det en knallsterk 3. plass til Kristine og makker Katja Botcharova Ellingsen (Bergen). Jentene spilte flere bra kamper, og tapte mot klassevinnerne Abusdal/Kragholm fra arrangørklubben.

For øvrig deltok fra Moss: Andreas Korssund, Camilla Persen, Daniel Brustad Snorrason, Ingunn Sunde, Julie Grande Ødegårdstuen, Mina Korssund

Reklame