U23 mesterskapet 2017

Natalie Syvertsen og Magnus Christensen (Frogner) forsvarte sin U23 tittel fra 2016, og vant mesterskapet for andre gang på rad. Finalen ble en forrykende kamp mot Solvår Flåten Jørgensen og Fredrik Kristensen, som først ble avgjort på stillingen 21-18 i tredje sett.MoBK var også involvert i gullet i herredouble. Klassen ble nemlig vunnet av nevnte Magnus Christensen sammen med vår egen Fredrik Kristensen. Paret gikk gjennom turneringen uten å avgi sett. Etter seieren i eliterankingen i Kristiansand for noen uker siden, og nå altså U23 mesterskapet, seiler de opp som Norges klart beste herredouble, noe som lover godt foran viktige uttak i tiden som kommer. 

På forhånd var damedouble vår sikreste gullkategori denne helgen. Dessverre skulle det ikke holde hele veien for Solvår og Natalie som måtte ta til takke med sølv. All ære til motstanderne, U17 spiller Sofia Macsali (Bergen) og singlespesialist Vilde Espeseth (Kristiansand), som spilte en strålende kamp. Men det var noe som manglet for våre jenter, og de vil helt sikkert komme fryktelig tilbake ved første anledning.Foruten disse 4 medaljene, tok Stine Andersen en meget gledelig bronsemedalje i damedouble sammen med Elisa Wiborg (Haugerud). 

Et skår i gleden var det at Marlene Wåland dessverre ble syk og måtte trekke seg fra turneringen. Marlene har ellers hatt en god treningsperiode, og virket å være i rute til både en og to medaljer.

Foruten de nevnte mossespillerne deltok også Rikke Karlsen og Julie Grande Ødegårdstuen fra Moss. Ingen av dem nådde helt frem til medaljene denne gang, men de er veldig unge, og vil garantert bite bedre fra seg ved senere anledninger.

 

Reklame