Lagspill

Alle MoBK's lag har vært i aksjon denne helgen. Eliteserielaget spilte 3 imponerende kamper til tross for et litt skadeskutt mannskap her i starten av sesongen. De ligger nå på andre plass i eliteserien, og har møtt 2 av de presumptivt sterkeste lagene allerede. 5-5 mot Kristiansand, 7-3 mot Sandefjord, og 10-0 mot Bærum var meget bra.

U15 laget gjorde også sine saker bra, og vant sine kamper med 6-0 mot Strømmen og 7-1 mot Frogner. U15 laget er avbildet nede til høyre på bildet over.

I U13 serien stilte vi med flere helt nye spillere, men oppnådde allikevel seier mot Tamil Sangam og uavgjort mot Asker.

WEB redaksjonen :-) har foreløpig ikke mottatt bilde av gjengen som spilte 1. divisjon i helgen. De hadde dessverre sykdomsforfall i siste liten på en damespiller, og måtte dermed starte kampene på stillingen 0-3. Dermed ble det tap i begge lagkampene denne helgen.

Tabell og resultater fra Eliteserien finner dere her
Tabell og resultater fra 1. divisjon finner dere her
Tabell og resultater fra U15 lagserien finner dere her