Lagspill

Alle MoBK's lag har vært i aksjon denne helgen. Eliteserielaget spilte 3 imponerende kamper til tross for et litt skadeskutt mannskap her i starten av sesongen. De ligger nå på andre plass i eliteserien, og har møtt 2 av de presumptivt sterkeste lagene allerede. 5-5 mot Kristiansand, 7-3 mot Sandefjord, og 10-0 mot Bærum var meget bra.

U15 laget gjorde også sine saker bra, og vant sine kamper med 6-0 mot Strømmen og 7-1 mot Frogner. U15 laget er avbildet nede til høyre på bildet over.

I U13 serien stilte vi med flere helt nye spillere, men oppnådde allikevel seier mot Tamil Sangam og uavgjort mot Asker.

WEB redaksjonen :-) har foreløpig ikke mottatt bilde av gjengen som spilte 1. divisjon i helgen. De hadde dessverre sykdomsforfall i siste liten på en damespiller, og måtte dermed starte kampene på stillingen 0-3. Dermed ble det tap i begge lagkampene denne helgen.

Tabell og resultater fra Eliteserien finner dere her
Tabell og resultater fra 1. divisjon finner dere her
Tabell og resultater fra U15 lagserien finner dere her
Tabell og resultater fra U13 lagserien finner dere her

Reklame