Eliteserie i Kristiansand

Denne gangen valgte vi utradisjonell overnatting på Vennesla Hestesportsenter under sesongstarten i Eliteserien. Et flott sted med alle fasiliteter. På bildet er hele laget i gang med å lage tacomiddag.

Dagens kamp mot KBK endte 5-5, et resultat vi i utgangspunktet er ganske fornøyd med. Vi lå under 3-1 etter de 4 innledende singlene før Stine startet opphentingen ved å slå Thea Johansen for aller første gang. Det kunne knapt passet bedre :-) Deretter vant vi også begge herredoublene etter solid spill av Jørgen/Benjamin og Ivan/André. 

På dette tidspunktet ledet vi altså lagkampen 4-3, neste kamp var damedouble, og vi hadde et berettiget håp om 5-3 før mixene, i og med at det var Natalie og Solvår som spilte kampen. Men det stemmer ikke helt for jentene om dagen, og dermed ble det tap mot Abusdal/Espeseth og 4-4 før de avsluttende 2 kampene. Solvår/Fredrik slo Jim/Helene, mens Natalie/Ivan tapte mot Marie/Mads. 

I morgen møter vi Sandefjord og Bærum til kamp om de siste 8 poengene denne helgen. 

Reklame