Kristiansand ranking

Norges beste damespillere for øyeblikket kommer fra Moss, og heter Natalie Syvertsen og Solvår Flåten Jørgensen. Jentene gjorde rent bord doubleklassene i Kristiansand.
 
I double hadde de ingen lett trekning, men jentene er for øyeblikket helt suverene her hjemme, og vant turneringen uten å avgi sett. Når jeg gratulerte de med innsatsen etter finalen svarte de: «Takk, men vi gjorde vel bare det vi skulle gjøre». De følte at de ikke helt klarte å holde konsentrasjonen i alle kampene sine, men var selvsagt fornøyde med sluttresultatet.
 
I mixed double ble det total mossedominans, og i finalen var 3 av 4 spillere fra MoBK. Natalie og Magnus Christensen (Frogner) vant  fortjent mot Solvår og Fredrik Kristensen i finalen. Dermed ble fasiten to seire til Natalie, mens Solvår måtte ta til takke med en første og en andreplass.
 
Fredrik debuterte her hjemme sammen med sin nye double makker Magnus Christensen (Frogner). Samspillet fungerte så bra at det holdt helt til seier. Også gutta gikk gjennom turneringen uten å avgi sett. Finalen mot landslagskollegaene Peter Rønn Stensæth / Torjus Flåtten (Bygdø / Frogner) endte med seier 23-21 21-15. «Vi slapp de litt for nærme i første sett, men hadde god kontroll hele veien» fortalte Fredrik etter kampen.
 
I damesingle nådde Marlene Wåland til semifinalen, og dermed var Moss på pallen også i denne klassen. I herresingle var vår bestemann Jørgen Rosenlund fremme i kvartfinalen, men tapte der mot den senere vinneren Torjus Flåtten (Frogner).
 
Samtidig med at de store guttene og jentene spilte om viktige rankingpoeng før U23 NM om 3 uker, spilte også U13 og U17 spillerne rankingturnering i Kristiansand. 
 
I U17 klassen var Matius Wijaya best av våre med en 2. plass i single og en 3. plass i double sammen med klubbkompis Martin Enghaug.
 
Kristine Grande Ødegårstuen viste i denne turneringen at hun kommer til å bli en av de aller beste U13 spillerne denne sesongen. Hun vant double klassen sammen med Katja Botcharova Ellingsen (Bergen). Disse to møtte hverandre i finalen i damesingle, og her var Katja sterkest. I mixed spilte Kristine sammen med Christer Andersen (Mandal), og de endte på 3. plass.
 
Øvrige deltagere fra Moss: Agnessa Pedersen, Jesper Kristensen, Julie Grande Ødegårdstuen, Julie Kronen, Mina Korssund, Rikke Karlsen, Stine Andersen
 
Som nevnt er det allerede om 3 uker klart for årets første mesterskap, og her har Moss meget sterke kort på hånden i både herredouble, damedouble og mixed double. Denne uken reiser Stine, Marlene, Fredrik, Natalie og Solvår til Polen for å spille Polish International. Etter suksessen i Slovakia for et par uker siden, blir det spennende å se hva disse spillerne kan oppnå i Polen.

Benjamin Nordén stod over eliterankingen i helgen for å forberede seg til Belgian Junior, som starter i Herstal fredag 22. september. 

Reklame