Yonex Slovak Open 2017

En ny sesong står på trappene også for klubbens internasjonale spillere. Allerede tirsdag setter 4 av våre beste kvinner/menn kursen mot Slovakia for å spille Yonex Slovak Open 2017.
 
Størst forventninger knytter det seg nok til fjorårets suverene Norgesmestre, Solvår Flåten Jørgensen og Natalie Syvertsen. Mosseparet er for tiden rangert som nummer 111 i verden, og er andreseedet i turneringen. Med et godt resultat i Slovakia vil de være svært nære den magiske topp 100 streken, og disse jentene har potensiale til å klatre langt høyere enn dette på litt sikt.
 
Også Fredrik Kristensen / Solvår Flåten Jørgensen er andreseedet i turneringen, men har ikke fått det helt til å stemme på trening i det siste. De må nok heve seg flere hakk for å ha mulighet til å holde seedingen sin og gå helt frem til finalen.
 
Marlene Wåland er den 4. mossingen som deltar i turneringen. Marlene har et uforløst potensiale som snart kommer til å blomstre, og det blir veldig spennende å følge henne i Slovakia og resten av sesongen. Hun kan meget vel være det neste norske stjerneskuddet.
 
Brødre skiller lag


 
Norges høyest rangerte herredoublepar, Jesper og Fredrik Kristensen har hatt en tung sommer. Det store målet var å klare å kvalifisere seg til VM i Glasgow, men etter en rekke skuffende resultater i vår, glapp dette med svært knapp margin. I den påfølgende evalueringen fant guttene ut at tiden var inne til å prøve noe nytt. Fredrik sin vei videre går sammen med Magnus Christensen (Frogner), som har vunnet NM i herredouble de to siste årene. De spiller sin første internasjonale turnering i Slovakia, og mange spekulerer også i om de kan være den neste kombinasjonen som får plass i NBF’s OL2024 prosjekt.
 
Jesper har hatt problemer med et kne i en stund, og velger mest sannsynlig å operere dette i nær fremtid. Han bør være i full trening igjen ved juletider, og rekker dermed de store nasjonale målene, nemlig NM og Eliteseriefinale. Makkere er foreløpig litt usikkert, men det er spennende ting på gang som vi kan komme tilbake til hvis de realiserer seg.
 

Reklame