NEMUS Moss ny samarbeidspartner

Etter en tids dialog mellom partene ble det mandag denne uken signert samarbeidsavtale mellom NEMUS Moss og Moss Badmintonklubb. Avtalen innebærer i første rekke en kraftig profesjonalisering av det idrettsmedisinske støtteapparatet rundt klubbens spillere.

Hans-Jørgen Sørensen er utdannet kiropraktor ved Anglo-European College of Chiropractic i 1985. Han begynte å arbeide i Moss samme år og startet Kiropraktisk Center i 1989. Klinikken ble nylig med i NEMUS kjeden, men holder til i de samme lokalene i Th.Petersonsgate 4. Hans-Jørgen har vært engasjert innen idretten her i byen i en årrekke, bl.a. i Moss Fotballklubb og Moss Hockey. Nå hadde han lyst til å jobbe med individuelle utøvere på øverste nivå her i landet, og for klubben føles dette som en god og naturlig progresjon i arbeidet med profesjonalisering av tilbudet vårt til utøverne.

Med seg på laget har han både fysioterapeut og massør, og dere kan lese mer om NEMUS Moss her.

Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer til å benytte seg at tilbudet hos NEMUS Moss. Som en del av avtalen har vi forhandlet frem 10% rabatt på timeprisen for alle MoBK medlemmer. Elitespillere og en definert gruppe med spillere som aspirerer til elitelaget vil få tilsendt personlig e-post om tilbudet.

Skriv ny kommentar

• Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.