NM Jr. 2017, Lillehammer - Ungdomslekene

Forhåndsomtale
På fredag starter NM Jr. på Lillehammer og vi har 5 spillere som skal i aksjon. Stine, Julie, Rikke, Benjamin og Matius er klare for å kjempe om edelt metall for MoBK.

En annen glad nyhet er at MoBK også er representert på dommersiden. Tormod Thorp er tatt ut av NBF til å hjelpe med å holde kontroll på kampene som spilles  :)

Herresingle:
Matius er først ut av våre. Han møter Erlend Engesæter Bognøy, Sotra BC i første kamp. Hvis Matius er kvitt plagene fra UBM, så har han mulighet til å nå langt.
Benjamin møter tøffere motstand i første runde når han skal opp mot 4-seedede Tobias Krømke, Sandefjord, men etter gullet i UBM, så har han nok momentum til å kunne slå bra fra seg og komme langt denne helgen.

Damesingle:
Stine (som spiller sitt siste NM Jr.) er 4-seedet og møter Jenny Aalberg, Leksvik først. Trekningen til Stine er god, og hun har veldig gode muligheter til å dra hjem med medalje.
Julie møter Ingeborg Krogsæter, Karmøy i første runde. Julie har vist god fremgang, og med et flott UBM i tankene er det ikke umulig at hun kan fortsette å sprenge grenser.
Rikke har den tøffeste trekningen av jentene. Hun skal opp mot vinneren av DS i UBM, Vera Ellingsen, Bergen, men også Rikke har vist at hun har spillet inne så hun kan gi Vera kamp til døren.

Herredouble:
Benjamin og Matius står over første runde og må vente med å finne ut av hvem de skal møte til litt utpå fredagen. Parene de kan møte er Martin Grøtterød/Hans-Christian Marthinsen, Sandefjord eller Erlend Engesæter Bognøy/Dennis Andersen Moe, Sotra. Vinner de denne er de i kvartfinalen hvor de kan ende opp med å møte 1.-seedede Mattias Xu/Toheed Seaad, Frogner, men MoBK paret har tidligere vist at de er klare for enhver som står på andre siden av nettet.

Damedouble:
Stine spiller sammen med Christiane Dahl Nielsen, Brodd. Disse vant damedouble i Brodd Ranking bare for et par måneder siden. De har en god trekning helt til semifinalen, og med det gode spillet de viste i Brodd, så har de absolutt mulighet til å stikke hjem med gullet.
Rikke spiller i denne turneringen med Rikke Østhassel, Kristiansand BK. Rikke er den som definitivt har den tøffeste trekningen når de også her møter Vera Ellingsen som spiller sammen med Marie Christensen, Frogner. De vant damedouble i UBM over nettopp Rikke, men kampen skal spilles før man skal utrope en vinner.
Julie spiller med Vilde Morvik Ekerhovd, Sotra. De skal møte Aimee Hong/Therese Nguyen, Haugerud. Her er også mulighetene gode for å gå videre, så det blir spennende å se hvor langt de kan komme i helgen.

Mixdouble:
Her spiller Stine sammen med Martin Grøtterød, Sandefjord. De skal møte Marte Stokkaune/Jonas J Grande, Rissa. Også her har Stine en god trekning som kan gi henne medalje. Dette kan bli en flott avslutning på tiden som junior for Stine.
Matius spiller sammen med sin faste makker Sofia Louis Macsali, Bergen. De skal opp mot Tobias Krømke/Alda Karen Jònsdòttir, Sandefjord. Dette kan bli en spennende kamp hvor vinneren har en god vei frem mot kvartfinale. Matius og Sofia har også tidligere vist at de kan prestere når det gjelder, så dette blir spennende å følge.

Dette var litt oppsummert av hvordan trekningen ser ut før turneringen starter. Vi håper å komme med flotte bilder og medaljer rundt halsen mot slutten av helgen. Vi skal prøve å oppdatere litt underveis hvordan det går på vår facebookside: https://www.facebook.com/MossBK/,  men du kan også følge med på turneringen her: http://www.cup2000.dk/turnerings-system/Vis-turneringer/

Noen av finalene på søndag vil bli streamet live på NBF sin facebookside: http://www.cup2000.dk/turnerings-system/Vis-turneringer/

I år er NM Jr. en del av Ungdomslekene hvor mange andre særforbund har konkurranser i sine idretter samtidig og samme område som NBF. Du kan lese mer om ungdomslekene her: http://www.ungdomslekene.no/

Reklame