U19 ranking Brodd

Sterk EM søknad av Stine
 
Rankingturneringen i Stavanger var den siste for U19 spillerne før uttaket til EM som går i Frankrike 7-16 april. Alle de beste spillerne i Norge var dermed på plass. Etter en litt famlende start på turneringen, ble søndagen en eneste lang opptur for Stine Andersen.

I semifinalen i damesingle spilte Stine en av sine aller beste kamper i karrieren, og utklasset Marie Christensen med 21-14 21-16.
 
I finalen litt senere på søndag toppet imidlertid Stine denne prestasjonen da hun nesten lekent vant finalen mot Emilie Sotnes Hamang med 21-15 21-8.
 
I tillegg til seieren i single klassen, skulle Stine også ta seieren i damedouble. Hun spilte sammen med arrangørklubbens Christiane Dahl Nielsen. Finalen i double ble langt jevnere enn singlefinalen, men jentene vant til slutt kampen mot Hamang / Storvik (Bærum) med 21-18 23-21.
 
Som om ikke dette var nok, så gikk U17 jenta Rikke Karlsen hen og vant U19A klassen. Rikke ble også nummer 3 i damedouble, sammen med Rikke Østhassel (Kristiansand). Julie Grande Ødegårdstuen, som også er U17 spiller, tok en fin 3. plass i mixed double.

Se komplette resultater fra Brodd ranking her
 
Etter Stines resultater denne helgen skal det bli svært vanskelig for landslagsledelsen å komme utenom henne når de skal ta ut laget til U19 EM. Uttaket gjøres denne uken.

På bildet ser vi Rikke, Stine, Julie.

Reklame