Natalie og Solvår norske mestere

Natalie Syvertsen og Solvår Flåten Jørgensen vant NM i damedouble i Kristiansand. Før mesterskapet i Kristiansand var dette den eneste kategorien ingen MoBK'er hadde vunnet, og jentene skrev dermed klubbhistorie.

I finalen beseiret de Anne Klyve (Asker) / Elisa Wiborg (Haugerud). Kampen gikk over 3 sett, og spesielt i andre sett imponerte motstanderne. Men Natalie og Solvår var en klasse bedre, og vant til slutt en sikker seier.

Verre gikk det i den andre finalen vi var representert i i dag. Fredrik og Solvår styrte store deler av kampen, men tapte et nervepirrende oppgjør med 23-21 i 3. og avgjørende sett. Her var det ingen tvil om at sølv føltes som et nederlag.

Marlene Wåland fikk med seg to bronsemedaljer fra mesterskapet, både i damesingle og i damedouble.
 

Reklame