UBM 2017

Moss Badmintonklubb er arrangør av Ungdommens Badminton Mesterskap (UBM) 2017.
Mesterskapet arrangeres i Mossehallen fra 31. mars - 2. april. Det er ventet at UBM vil samle nærmere 250 spillere fra godt over 30 klubber.

Moss har lange tradisjoner i å arrangere mesterskap, og vi gleder oss til å ta imot spillere, ledere og publikum fra fjern og nær.

Vi kommer til å legge stor vekt på at spillerne i klubben skal bidra til å skape en flott opplevelse. Vi er stolte over å kunne presentere årets UBM logo, og enda mer stolte over å kunne fortelle at begge elementene er designet og tegnet for hånd (!) av en mossespiller og deltager i årets UBM. Vi vil publisere et intervju med denne spilleren en av de nærmeste dagene.