Landsfinale U15 og U13

Norges beste U15 spillere Landsfinalen i Kragerø 23-24 mai samlet de 9 beste U15 lagene i Norge gjennom sesongen. Moss stilte med sitt beste mannskap, og møtte ingen motstand under lørdagens innledende kamper. Både Sandefjord og Ålesund ble slått med klare 8-0. I søndagens finalespill ventet Leksvik og Kristiansand. Leksvik ble heller ingen match for MoBK, og det ble en ny 8-0 seier. Kristiansand slo også Leksvik, men "bare" med 7-1. Dermed kunne Moss klare seg med uavgjort i finalen, mens Kristiansand måtte vinne. Oppskriftsmessig vant både Benjamin Nordén og Matius Wijaya sine singlekamper, mens Rikke Karlsen tapte mot Emma Wåland etter til dels meget godt spill. Julie Grande Ødegårdstuen skulle bli den store jokeren i singlekampene, og hun vant en svært viktig seier mot Thea Tønnesen. Dermed sto det 3-1 til Moss etter singlene, og Kristiansand var presset til å vinne resten av kampene. Det hele ble avgjort allerede i herredouble, der Matius og Benjamin vant en enkel seier mot Tønnesen/Østhassel. Jentene tapte damedouble, men til gjengjeld vant vi begge mixed doublene, og kampen endte altså med en komfortabel 6-2 seier til vårt lag. Lagleder Nazim Nordén var meget fornøyd med sine spillere, og selv om det kun var 4 av 9 spillere som var på banen i finalen, bidro alle til seieren gjennom godt spill i innledende kamper. På bildet ser dere (foran fra venstre) Julie Kronen, Matius Wijaya, Rikke Karlsen, Agnessa Pedersen og (bak fra venstre) Benjamin Nordén, Jonas Ruud Tuskin, Martin Enghaug, Julie Grande Ødegårdstuen, Ellen Aabol. Moss hadde for øvrig også med et meget ungt lag i U13 klassen denne helgen. De kjempet som løver, og spilte seg frem til en fin 7. plass. Haugerud ble mestere i U13 klassen. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5570","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-4045","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"490","height":"367","alt":"U13lag2015WEB"}}]] På bildet ser vi Jens Karlsen, Andreas Korssund, Noa Nordén, Sander Bunes Kristensen, Kristine Grande Ødegårdstuen, Renate Iversen. Aleksandra Grefslie var ikke tilstede da bildet ble tatt.
Lagserie
Lagserie U13
Lagserie U15

Skriv ny kommentar

• Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.