Sterke resultater i lagseriene

Som eneste lag i Norge har Moss fått dispensasjon til å ha 2 lag i 1. divisjon, avd. Østlandet. Mosselagene har vært delt inn i et rekruttlag bestående nesten utelukkende av unge talenter i U15-U17 klassene. Laget har storspilt gjennom hele sesongen, og tok til slutt en imponerende 2. plass totalt. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5517","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-3953","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"367","height":"490","alt":"1div2015"}}]] I tillegg har vi hatt med et lag av godt voksne spillere. Også disse har klart seg meget godt, og tok like godt 3. plassen i svært tett strid med både Haugerud 2 og vestre Aker 2. I U15 serien har Moss vært et av de dominerende lagene gjennom hele sesongen, og vant til slutt serien på målstreken foran Sandefjord. Med tanke på at flere av våre beste U15 spillere har spilt 1. divisjon, spår vi at dette laget blir vanskelig å bryne seg på under landsfinalen i Kragerø 22-24 mai. Det andre laget vårt i U15 har også spilt mange gode kamper, og fått nyttig erfaring, men endte til slutt på 6. plass. To mosselag stilte også til start i U13 serien. Her har det vært mange spennende kamper, og mange spillere innom lagene i løpet av sesongen. Med et ungt mannskap har vi fått bryne oss skikkelig mot lag som stort sett har 2. års U13 spillere på sine lag. Pga tekniske problemer i badmintonportalen, er ikke alle resultatene registrert enda, men slik det ser ut nå, havner begge lag omtrent midt på tabellen. Det ene laget litt over midten, det andre rett under. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5435","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-3948","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"778","height":"518","alt":"MossBkU13_1"}}]] Alt i alt en meget god innsats av Moss på alle nivåer i lagspillet denne sesongen.
Lagserie
Lagserie Senior