De unge var best

U17 spillerne overkjørte seniorene
Søndag var det duket for et skikkelig prestisjeoppgjør mellom Moss Badmintonklubbs 2. og 3. lag i Oppsal Arena. Begge lagene spiller i 1. divisjon, og Moss 2 består utelukkende av U17 spillere og yngre. Snittalderen på Moss 3 er adskillig høyere, og består for det meste av 35+ spillere. Unge mot gamle, elever mot trenere - et morsomt utgangspunkt.
Det hele endte med en knusende 9-1 seier til de unge, og resultatene finner dere på badmintonportalen.no. Mange tunge piller å svelge for "gamlingene" i denne kampen, men veldig positivt for utviklingen at det er de unge som stikker av med denne seieren.
På bildet ser vi foran fra venstre: Ronja Thorstensen, Rikke Karlsen, Julie Ødegaardstuen. Bak fra venstre: Benjamin Nordén, Christoffer Hamnes, Matius Wijaya. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Morten Thorp.
Både U13 og U15 lagene våre spilte også lagspill denne helgen. U15 laget tar juleferien på tabelltopp, i likhet med eliteserielaget, som hadde spillefri denne helgen. I U13 serien går det litt tyngre, men begge lagene våre ligger plassert midt på tabellen.
Lagserie
Lagserie Senior