Ranking U17 og senior i Sandefjord

En ny sesong slås i gang denne helgen for spillerne i Moss Badmintonklubb. Og i rankingturneringen i Sandefjord er flere mossinger blant favorittene. I seniorklassen er Natalie Syvertsen (bildet) seedet til finalen i mixed double sammen med Fredrik Kristensen. Fredrik er også finaleseedet i herredouble sammen med bror Jesper. I tillegg er Marthe Skaug semifinaleseedet i damesingle. Vår suverene ener på damesiden, Cathrine Fossmo står over denne turneringen, og det samme gjelder Nikolai Svensson. I U17 klassen er både Stine Andersen og Ronja Thorstensen kvartfinaleseedet. Ronja er i tillegg finaleseedet i damedouble sammen med sin makker Frida Hamang fra Bærum. Foruten de nevnte spillerne, stiller også Robin Thorstensen, Christoffer Hamnes, Morten Thorp, Matius Wijaya, Johannes Orri Olafsson og Julie Grande Ødegårdstuen til start for Moss. Flere av disse kan også gå langt i turneringen. Se trekning/resultater her
Tags: 
Turnering

Reklame