NM junior 2014

Natalie, Fredrik, og Marthe sto for årets medaljefangst i NM junior. Til tross for tre medaljer, var det en skuffet gjeng som reiste hjem fra Frogner på søndag. Det forteller en hel del om hvilke ambisjoner disse spillerne har. På forhånd hadde vi som målsetting å ta 3-5 medaljer, og minst en tittel. Slik gikk det ikke. Det var Fredrik som oppnådde de beste resultatene av våre spillere, da han tok sølv i herredouble sammen med Anders, og bronse i mixed sammen med Natalie. Vår siste medalje kom i damedouble, der Natalie og Marthe tok bronse. Nærmest gull kom vi altså i herredouble, og finalen her ble en jevn batalje mellom Anders/Fredrik og Magnus Christensen (Frogner) og Thorstein Moe (Grong). Fredrik og Anders bommet på litt for mange "straffespark" i de avgjørende fasene av kampen, mens motstanderne greide å holde hodet kaldt. Dermed ble det sølv i stedet for gull for storfavorittene. I mixed double tapte Natalie og Fredrik mot et for dagen klart bedre par i semifinalen. Trekningen gjorde at dette nok var den moralske finalen, for Anders og Hege (Frogner) vant senere finalen meget enkelt og ble dermed Norgesmestre. Vårt par hadde en svart dag på jobben, og leverte noe bort i mot årsverste. Marthe og Natalie hadde heller ikke dagen sin, og tapte svært overraskende mot Owen-Davies/Espeseth (Pillarguri/Kirkenes) i semifinalen. Damesingle klassen var på forhånd svært åpen, og kunne ende med alt fra sølv og gull for Marthe og Natalie til ingen medaljer i det hele tatt. Dessverre ble det også her en liten kollaps, og begge våre jenter var slått ut før medaljene skulle fordeles. I tillegg til disse tre spilte også HC Marthinsen og Stine Andersen i mesterskapet. Ingen av dem nådde medaljekampene, men HC spilte en meget god herredouble sammen med Toheed Saeed (Haugerud). Paret tapte i kvartfinalen. Til sist må vi bare gratulere Frogner med et vel gjennomført mesterskap, både sportslig og arrangementsmessig. Stort grattis også til U17 jenta Vilde Espeseth, som tok med seg 2 Norgesmesterskap i U19 klassen - meget sterkt!
Tags: 
NM jr
Turnering

Reklame