Klubbmesterskapet for Badmintonskolen!

22. mai 2014 - 22. mai 2014 Næsset og Myra 1C [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5639","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Vis kart"}}]]Map and Directions | Meld deg på Tema: Velkommen til vår interne turnering Kråkeslaget :) Dette er Badmintonskolens eget klubbmesterskap, som vil bli avviklet i Mossehallen torsdag 22.05.2014 - fra kl. 17.00 og utover. Vi ha påmeldingen innen onsdag 21. mai kl. 20.00 - de som evt. ikke da har meldt seg på, kan dessverre ikke være med på arrangementet. De som ikke møter opp gir motstanderen "walkover" - dette innebærer at noen som møter opp ikke får spille oppsatte kamper. Dette må vi unngå! - (sykdom er gyldig grunn) - GI BESKJED. Dere vil få opplevelsen av å være på en "ordentlig" turnering, med opprop og egen teller/dommer på banen. Påmeldingen foregår fra denne artikkelen og er bindende. Arrangementet er gratis og som deltager vil man få utdelt deltagermedalje på sommeravslutningen torsdag 12. juni. Meld deg på
Tags: 
Badmintonskolen

Reklame