Frognerkyllingen

Det var en stor Mossetropp som i år tok turen til Frognerkyllingen. Mange av spillerne våre spilte sin aller første turnering, og flere bet godt fra seg. På bildet ser vi fra venstre Kristine Grande Ødegårdstuen, Jørgen Thoresen, Aleksandra Grefslie, Piotr Andrzej Homenda, Anton Lundem, Magnus Hønstvedt og Laufey Maria Olafsdottir. Samtidig hadde vi også med flere av våre mer rutinerte spillere, og det er morsomt og lærerikt for de unge og uerfarne å få se hvordan disse forholder seg til kampsituasjonen. I U11 klassen kåres det jo ikke vinnere, men vi kunne godt se at MoBK har flere gode år i vente i denne klassen. Det gror virkelig godt i klubben om dagen :-) Jacob Pedersen leverte sin beste turnering noensinne, og tok en sterk andreplass i herresingle U13. Han tapte mot Marius Sæthermoen fra Frogner i finalen, men bød på meget god motstand. Det ble Mosseseier i herresingle U15 også. Benjamin Norden var aldri truet, og vant en enkel seier i finalen mot Håkon Stene Næss fra Bærum. I U17 klassen gjorde vi rent bord. Stine Andersen spilte en sterk turnering, og slo Marie Christensen (Frogner) i finalen. Det måtte tre sett til, men Stine vant klart i det avgjørende settet. Johannes Orri Olafsson måtte virkelig slite for seieren i herresingle U17, men dro det i land til slutt. Han møtte Ole Herman Imset fra Slagen i finalen, og settsifrene 24-22 19-21 21-19 forteller alt om hvor jevnt dette oppgjøret var. Julie Grande Ødegårdstuen seiret i tillegg i U17B klassen, og rykket med det opp i A klassen. For øvrig deltok fra Moss: Jens Karlsen, Noa Norden, Sander Bunes Kristensen, Jonas Ruud Tuskin og Rikke Karlsen.
Tags: 
Turnering

Reklame