Moss vant 1. divisjon

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5098","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"lag1div2012web.jpg"}}]] I dag kom den meget gledelige beskjeden om at Moss Badmintonklubb vinner årets 1. divisjon avdeling Østlandet. Styret i NBF besluttet i dag å endre resultatene i den siste og avgjørende runden av 1. divisjon, fordi Vestre Aker hadde benyttet en ureglementert spiller. Moss gikk dermed forbi VA på tabellen, og er dermed vinnere av årets 1.divisjon. I løpet av den nærmeste uken vil det bli avgjort om og evt. når det blir kvalifiseringsspill til eliteserien.
Tags: 
Lagserie
Lagserie Senior
Lagserien senior

Kommentarer

Super :-)

Frogner IL gratulerer Moss med seiren i 1 div og ønsker Dere lykke til i kvalifikasjonen.

Reklame