Lagserie U13

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5108","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"dsc_0200-800x401-640x321.jpg"}}]] På søndag var U13-laget i sving igjen i Oppsal Arena - denne gangen for å møte Frogner og Rykkinn. Laget besto av Christoffer, Ronja, Rikke, Oda og Martin, Oscar kunne ikke stlle denne gangen. Vårt fantastiske U13-lag var litt spent på de to siste rundene, for om vi også denne gangen ville klare å vinne alle kampene. Og igjen - GRATULERER sååå mye til U13-gjengen som nok en gang vant 2 x 8 - 0. Det vil si at klubbens yngste lag har vunnet ALLE sine lagkamper 8 - 0 denne sesongen!!! Så nå venter vi i spenning på hva dette laget kan utrette i Landsfinalen på Kragerø i begynnelsen av juni. Der venter vi mye tøffere motstand enn hva vi har møtt i vår egen krets, men det er en utfordring vi regner med at våre unge, lovende spillere kommer til å ta på strak arm :-) Camilla og Bjørn er utrolig stolte av denne gjengen, som vi er så heldige å få lov til og reise litt rundt med! Supre ungdommer å ha med seg på tur; de heier, backer og støtter hverandre! Alltid i godt humør, og vi koser oss både liten og stor! Gleder oss veldig til å reise til Kragerø sammen med dere alle sammen! HEIA-HEIA-HEIA U13-LAGET VÅRT!!!
Lagserie U13