Full pott i 1. divisjon

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5101","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"marthenatalie2012web.JPG"}}]]Marthe og Natalie var to av flere spillere på førstelaget som leverte varene denne helgen. Mot Haugerud 2 var det på forhånd forventet seier til MoBK, men vi hadde på forhånd et selvpålagt mål om å vinne 10-0. Gutta startet, og Jesper, Fredrik og Kim ga oss en 3-0 ledelse umiddelbart. Marthe og Natalie var ikke dårligere i damesingle, og dermed 5-0 før doublene skulle i gang. Herredoublene gikk uten problemer, mens jentene måtte ut i 3 sett i sin damedouble. De vant allikevel kontrollert i tredje sett. 8-0 før mixed doublene betød at seier og full pott i lagkampen var sikret før mixed doublene startet. Både Fredrik/Natalie og Kim/Marthe vant imidlertid sine kamper, og dermed var målet om 10-0 seier oppnådd. Frogner fikk problemer med å stille lag denne helgen, og da ble det en enkel 10-0 seier til MoBK i den kampen vi kanskje hadde størst grunn til å frykte denne helgen. Totalt 20-0 i kampdifferanse, og 8 lagkamp poeng kan vise seg å bli gull verdt når tabellen skal gjøres opp om 14 dager. Drømmen om eliteseriespill lever definitivt fortsatt i beste velgående. Så snart resultatene blir registrert, kan du se oppdatert tabell her
Tags: 
Lagserie
Lagserie Senior

Reklame