2. divisjon seirer videre...

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5097","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"2divisjon.jpg"}}]] 2. laget spilte 2 lagkamper i Oppsal Arena på søndag. Vi konstaterer fremgang for jentene våre, selv om Ida måtte stå over singlespill på grunn av hodepine og svimmelhet etc.. - sagt med andre ord INFLUENSAEN TRENGTE SEG PÅ....I lagkampen mot Asker 2, ble det seier til Moss til tross for walk-over til Asker i damesingle 1 og tap i damedouble. Resultatet ble 6-2 til Moss, som vi føler vi kan stå inne for. I kampen mot Haugerud 3, ble ting litt mer spennende. Vi hadde også her tap på walk over i damesingle 1 og tap i damesingle 2. Spenningen lå i herredoublen, som ble avgjort i 3 sett med sifrene 22/24 - 21/6 - 21/17.... :) Lagkampen skulle forøvrig ha startet med herresingle 1, men da Tormod fikk krampe i høyre hånd...da ble 2. herresingle igangsatt og Tormod, som vi i dette tilfellet ga klengenavnet "the Claw" - måtte ta seg en ufrivillig pause.... Vel, lagkampen endte også her 6-2 til Moss og laget kunne reise fornøyd hjem til fastelavens søndag med boller og brus...
Tags: 
Lagserie Senior

Reklame