2.divisjon på førjuls-turnè....

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5088","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"img_2507.JPG"}}]] Motstanderne var Horten og Rykkin - laget fra Moss seiret dobbelt også denne gang :)Etter å ha slått Horten 7-1, fektet våre spillere videre og slo Rykkin 6-2.. I tillegg arrangerte vi selve lagspillet med god hjelp fra våre partnere fra Horten Bk. Knut Hellum gjorde sitt beste i å ta et "noenlunde" vettugt bilde av en glad gjeng fra Moss på tur før jul - Det synes vi du gjorde meget bra :) - Henning Skaug var også god å ha, når cup-assist ville det annerledes! Ellers mye bra spill av Mossespillerne til tross for at hallen hadde sine lunefulle sider... Laget besto denne gang av: Wenche Brincmann, Jarle Grefslie, Ida Pedersen og Robin Thorstensen. Takk alle sammen for glimrende spill og samvær denne helgen før jul :)
Lagserie Senior