Lagspill U15 og U13

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5065","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"lagu13.JPG"}}]] Stor suksess for U13 laget. U15 laget fikk litt større problemer i sine kamper. U15 U15 dro til Haugerudhallen med følgende mannskap; Natalie Grefslie, Thea Lund, Ingrid Holmen og Adrian Holm Rudi. Dermed ble det mye spill på alle sammen, og Ingrid måtte trå til på herresiden. Første kamp mot Sandefjord ble ingen opptur og vi tapte 8-0, men det var noen jevne kamper som vi kunne vunnet med litt flaks. Uansett så var det god kamptrening for spillerene. Neste kamp mot Haugerud gikk bedre og vi vant til slutt 4-3. Se tabellen i U15 her U13 Første runde av 2011-12 sesongen ble spilt den 29/10-11 i Voksenhallen, Oslo. Vi møtte Vestre Aker, Rykkin og Haugerud. Det ble en fine runder for Moss sin del, som ikke møtte veldig stor motstand fra noen av lagene. Vi vant alle kampene vi spilte denne gangen. De som var med fra Moss var Ronja Hansen Thorstensen, Oskar Holmen, Rikke Karlsen, Martin H. Dahl, Christoffer Thalberg Hamnes og Oda S. Isberg. Vi var også heldige som fikk med oss Robin Thorstensen som coach. Lagleder, Bjørn Thorstensen, takker alle spillerne som gjorde en kjempeinnsats på banen og utenfor så alle fikk en fin dag. Det blir spennende å følge dette laget videre. Se tabellen i U13 her
Tags: 
Lagserie
Lagserie U13
Lagserie U15

Reklame