1. divisjon

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5051","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"lagbilde1divweb.jpg"}}]] Det ble tap 4-6 i den viktige kampen mellom Moss og Hamar / Rykkinn. Kampen mot Haugerud 2 endte derimot med komfortabel seier 10-0. Se tabellen i 1. divisjon her Kl. 16.30 Et lite plaster på såret da vi slo Haugerud enkelt 10-0, og dermed tok med oss 4 helt avgjørende poeng for å kunne ha mulighet til å ta igjen lederlagene senere i sesongen. Kl. 13.30 Kim André skryter veldig av sine gutter og jenter, men igjen hadde vi marginene litt mot oss. Med Fredrik sin skade i første kamp, tapte vi altså hans single på WO - en kamp vi eller hadde gode forhåpninger om å kunne vinne. I tillegg blir herredoublene vesentlig dårligere, og vi taper dermed begge disse også. To av de øvrige kampene endte med tap 21-19 i tredje sett, og det forteller også litt om hvor nære vi var seier i lagkampen. Våre 4 seire ble besørget av Jesper og Jørn i herresingle, Natalie og Marthe i damedouble, og Jesper og Natalie i mixed double. Med dette resultatet ligger vi nå 4 poeng bak Hamar / Rykkin på tabellen. Nå starter straks neste lagkamp (mot Haugerud 2), så da er det nye lodder og nye gevinster. Kl. 11.20 Natalie tapte 3. sett mot Sigrid Sund, og Jørn og Kim har startet dårlig mot Geir Storvik og Bjørn Hamang i 1. herredouble. Akkurat nå ser det ikke så lyst ut... Kl. 10.50  Jørn vant sin herresingle i 3 sett, mens Marthe dessverre tapte 21-19 i tredje sett mot Marianne Sund. Natalie spiller akkurat nå mot Sigrid Sund, og deretter skal herredoublene i gang. Jørn og Kim skal spille 1. double, mens Jesper og Christine skal spille 2. double. Natalie og Marthe skal spille damedouble. Kl. 10.30  Fredrik skadet seg dessverre i sin kamp mot Geir Storvik, og er ute for resten av helgen. Jesper vant sin andresingle, og dermed står det altså 1-1. Fra før av hadde vi André Høidebraaten og Nikolai Svensson på skadelisten. Dermed må Christine (som også er skadet etter overtråkk), gå inn og spille andre herredouble sammen med Kim. Mulighetene for seier i lagkampen er nå mindre enn før start, men moralen er god iflg lagleder Kim André.
Tags: 
Lagserie Senior

Reklame