U15 spillerne på tur!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4906","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"U15 laget.JPG"}}]] De tapte og vant, våre unge lovende talenter på u15 lagene! Til tross for mangel på 2 jenter på det ene laget, holdt de humøret og spillkvalitet på topp... Ingenting er vel bedre enn det :) I kampen Moss 2 mot Frogner spilte Ingrid, Thea, Henrik og Benjamin på lag. Og i likhet med U13, gjaldt best av 2 sett med forlengelse til 30. Vant man ett sett hver, ble det uavgjort! Thea Lund vant sin 2. damesingel med 21/13 - 21/8 - Det samme gjorde hun i mixed double 2, sammen med Benjamin. De resterende kampene endte med en uavgjort og resten i både klare og jevne kamper som endte i tap. Det samme laget skulle også ha møtt Sandefjord, men de møtte ikke opp! Moss vant da på W.O. I kampen Moss 1 mot Haugerud, stilte Moss kun med to herrer. Robin vant sin single greit med 21/16 - 21/12, Filip gjorde seg heller ikke til skamme og dro til med seier i Herresingle 2 - 21/13- 21/9. I double tok de seieren sammen med sifrene 21/8 - 21/11, men lagkampen i sin helhet endte da i tap til tross for iherdig innsats av Robin og Filip! :) I kampen Moss 1 mot Bygdømonolittene, ble det enkel match... De møtte ikke opp og ga bort verdifulle poeng til et halvert, men motivert Mosselag på tur! Etter forholdene gjorde samtlige av våre spillere en god figur i Tigerstaden i helgen :) [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4907","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Thea Lund.JPG"}}]]
Tags: 
Lagserie U15

Reklame