U13 Sandefjord mot Moss 2

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4900","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Natalie Frida Morten og Christoffer.JPG"}}]]  2. laget i u13 stilte med Christoffer Thalberg Hamnes, Morten Thorp, Frida Rasmussen og Natalie K. Grefslie. Christoffer har alltid stor tro på seg selv og strutter av selvtillit :) Han fikk derimot kjørt seg mot Herman Holsvik i Herresingle 2. Kampen endte med sifrene 21/9 - 21/5 i Sandefjords favør. Morten Thorp fikk 4 og 7 mot Tobias Krømke i Herresingle 1. Tap ble det også i double med Christoffer mot paret Tobias/Herman 21/9 - 21/11. Frida og Natalie spilte hver sin single, 12 og 17 til Natalie i DS1 - 3 og 8 til Frida i DS2. I double fikk de 7 og 6 mot paret Kristine og Lisa. Mixed kampene ble litt spennende, da det ble en del poeng av det. Natalie og Morten fikk 16 og 19 mot paret Tobias og Kristine. Frida og Christoffer fikk sifrene 11 og 5 mot paret Herman og Lisa. Våre jenter og gutter tok til seg verdifull lærdom denne helgen :) F. eks. ble serven til Natalie mye bedre i denne siste lagkampen mot Sandefjord :) FLOTT INNSATS ALLE SAMMEN:) [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4901","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Natalie og Frida.JPG"}}]] [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4902","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Morten, Adrian, Christoffer og Frida.JPG"}}]] [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4905","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Morten og Natalie.JPG"}}]]
Tags: 
Lagserie U13

Kommentarer

Reklame