U13 Moss1 mot Rykkin1

 [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4899","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"ronja-t.JPG"}}]] Ja, etter en tidlig start i helgen ble det hektisk for både små og store spillere fra Moss. Kampene gikk av stabelen i Oppsal Arena, samt Haugerudhallen. Stine spilte på Moss 1 og vant sin singel i to sett mot Emilie F. Storvik med sifrene 21/14-23/21. Stinemor valgte å stille opp til tross for feber og forkjølelse, så dette ble nok en tung dag... Martin H. Dahl, var med for første gang og både far og sønn hadde nok ikke så mange forhåpninger...Martin fikk svært hard motstand og poeng ble det heller lite av i single, men humør og pågangsmot seiret :) Ronja Thorstensen tapte sin single mot Emilie S. Hamang 21/16-22/20. I damedouble var det heller ikke enkelt for våre damer. Stine og Ronja tapte i to sett mot paret Hamang/Storvik. Stine og Martin spilte en bra mixed double sammen :) Stine har jo lengre fartstid, derfor fikk førstereisgutt Martin oppleve en fin kamp mot paret Emilie og Håkon fra Rykkin. Selv om det ble tap, ble det et ganske bra resultat: 21/8 - 23/21. Dessverre manglet Moss1 en herrespiller denne dagen og med overvekt av tap i resterende kamper, endte lagkampen med tap denne gang!
Tags: 
Lagserie U13

Kommentarer

Det var jo bra spilt da Ronja!
Synes du var kjempe god i Lagserien!

Reklame