Stor lagseriehelg i vente!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4769","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Marthe og Jesper under 1. divisjonsrunden 17-18 oktober"}}]]  I helgen starter endelig lagserien igjen. Ny sesong og nye muligheter! En hel rekke av våre spillere skal i aksjon i helgen for sine respektive lag. Både U13, U15 samt 1. og 2. laget til seniorene skal i aksjon i diverse idrettshaller rundt om i hovedstadsområdet. Det blir spennende å se om U13 og U15 lagene kan opprettholde Moss BKs stolte tradisjoner i disse årsklassene. Spennende blir det også med både 1. og 2. laget til seniorene. 2. laget vant fjorårets 2. divisjon med god margin, men siden det ikke er tillatt med to lag i en og samme divisjon så fortsetter 2. laget i 2. divisjon - forhåpentligvis i samme stil som i fjor. 1. laget kom i fjor sent ut av startblokkene i 1. divisjon, men etter en særdeles sterk prestasjon den siste helgen ble det til en hederlig 6. plass. Vi får håpe alle lagene våre kommer godt ut av startblokkene i år og er med og dominerer sine respektive serier!
Lagserie