Landsfinale for U13 og U15 lag

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4864","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"foto120.jpg"}}]] U15 og U13 laget vårt har i helgen målt krefter mot lag fra andre landsdeler i helgens landsfinale i Tønsberg. På forhånd hadde vi visse forhåpninger om at i alle fall et av lagene skulle kunne ta seg videre fra gruppespillet til semifinalene. Det klarte vi dessverre ikke, men begge lagene spilte såvidt bra at de havnet i plasseringskampen om 5. plassen. U13 laget møtte Rykkin, som skulle vise seg å bli for sterke, og kampen endte med tap 4-1. U15 laget spilte mot Stavanger, og etter en lagkamp med utrolig mange jevne enkeltkamper som vippet vår vei, vant vi 5-1. Dermed endte laget på en meget godkjent 5. plass. Spillerne på bildet er (fra venstre mot høyre): Ingrid Holmen, Ronja Thorstensen, Benjamin Venta, Helene Thorp, Christina Welten, Morten Thorp, Astrid Sandbæk, Robin Thorstensen, Henrik Kase og Philip Grøholt. Lagledere: André Høidebraaten og Bjørn Thorstensen
Tags: 
Lagserie

Reklame