Lagspill 20-21 mars

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4825","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"jorn.JPG"}}]] Jørn Lund ledet i helgen førstelaget til meget viktige seire i lagspillet. Dermed berget vi laget plassen i den nest øverste divisjonen. Hamar, Frogner, Asker og Haugerud ble alle sendt hjem med tap i kofferten. Det var kun Asker som evnet å "frarøve" oss ett poeng, da seieren kun ble på 6-4. 15 poeng av 16 mulige denne helgen er allikevel meget godkjent! Vi endte dermed på en 6. plass, på samme poengsum som Asker, men Asker går foran med litt flere vunnede enkeltkamper. Stor artikkel i Moss Avis. Også andrelaget gjorde jobben sin i den siste serierunden, og vant hhv 10-0 (WO) og 8-2 i dagens kamper. Dermed vant vi andredivisjon med ett poeng foran Asker. Se oppsettet og tabellen i førstedivisjon her. Se oppsettet og tabellen i andredivisjon her.
Lagserie