Steinar tilbake på seniorlandslaget

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4758","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"411","height":"309","alt":"Geoff og Steinar er enige"}}]] Foto: Espen Larsen (NBF) Etter møter mellom NBF og Steinar / MoBK, samt etter samtaler mellom Geoff og Steinar, er avtalen om Steinars gjeninntreden i det norske landslaget på plass. Fra og med i går trente Steinar for fullt sammen med de andre landslagsspillerne. Videre har Steinar kvalifisert seg til VM i India i august, og dette blir det store målet for treningen i tiden som kommer. Treningene i Oslo vil ikke gi tilstrekkelig matching, og det blir derfor flere ukesopphold til badmintonakademiet i København. Det vil også mest sannsynlig bli hentet sparring til Norge i løpet av sommeren, og sist men ikke minst kommer det en viktig oppkjøringsturnering i Hviterussland. Steinar selv er meget fornøyd med utviklingen i denne saken, og er glad for at en problematisk periode nå er over.
Steinar Klausen