Tapre smil i serieavslutningen

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4731","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"wenchekimandrelagspillmars2009.gif"}}]] Siste fellesrunde i årets 1. divisjon ble avholdt i Mossehallen på lørdag. Moss Badmintonklubb stod overfor to møter mot tabellnaboen Rykkinn. På grunn av plassmangel i de aktuelle hallene i Oslo, ble sesongens siste fellesrunde arrangert i Mossehallen. MoBK kunne derfor dra fordel av hjemmebane i de to kampene mot Rykkinn. Og dersom det skulle gjøres alvor av å avansere på tabellen måtte laget fra Rykkinn beseires. Slik gikk det dessverre ikke. Rykkinn stilte med sitt sterkeste mannskap, og da hjalp det ikke at også MoBK stilte med et bra mannskap til start. Første kampen for dagen startet bra i det vi vant samtlige tre herresingler. I damesinglene og damedoublen fikk Wenche og Jessica det tøft mot sterk motstand og tapte klart. MoBK vant 1. herredouble, mens Rykkinn vant 2. herredouble med 22-20 i 3. sett. De to miksdoublene endte med mossetap. Sluttresultatet ble dermed et noe surt 6-4 tap. Heldigvis hadde vi mulighet til umiddelbar revansje. Utfallet av samtlige enkeltkamper endte med samme seiersherre som i den første lagkampen - bortsett fra 1. herredouble. Her gikk MoBK på et surt 27-25 tap i 3. sett. Dermed ble det ikke noen revansje for oss da vi endte fullstendig uten poeng i 7-3 tapet i sesongens siste kamp. Serien er enda ikke helt ferdig, men MoBK ender sannsynligvis på 5. plass av syv lag. En kraftig tilbakegang fra fjorårets seier i divisjonen med andre ord. Men det skal sies at serien tross alt er veldig jevn og at MoBK har tatt poeng mot samtlige lag i divisjonen, og bortsett fra et par "feilskjær" har vi vist oss å være meget vanskelige å slå! Med på laget i helgen var: Jessica Høidebraaten, Wenche Brinchmann, Kim-André Moen, Rolf Arne Klausen, Tormod Thorp og Jørn Lund.
Lagserie