Rolf Nord ble veteranmester

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4728","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"448","height":"299","alt":"vetnm2009.jpg"}}]] Sammen med makker Sverre Strømsheim (Ålesund), vant Rolf Nord gull i den nyopprettede klassen Veteran 7! Fotograf: "Veterangeneral" Arne Gulbrandsen - vi takker for bidraget! I finalen beseiret de Finn Andersen / Arne Langnes (Sandefjord) med sifrene 21-11 21-18. Fra MoBK deltok i år 5 deltagere: Cao Van Dang, Knut Hellum, Jens Erik Strand, Rolf Nord og Egil Kristensen. Foruten Rolf, som ble historisk gjennom sin seier i HDV7 den aller første gangen klassen sto på programmet, ble det også edaljefangst for Knut Hellum og Jens Erik Strand. Knut Hellum gikk helt frem til finalen i herresingle V4. Han mått imidlertid nøye seg med sølvmedalje etter tap for Steinar Berg fra Trondheim i finalen. Jens Erik vant bronse i herredouble V4 med makker Erik Sjølshagen. Neste års VM vil gå av stabelen i Ålesund. Se komplette resultatlister her
Tags: 
Veteran

Reklame