Fra 1.mars kan du støtte Moss Badmintonklubb når du spiller hos Norsk Tipping.

Spiller du for 100 kroner på Lotto eller leverer en tippekupong, gir Norsk Tipping 5 kroner direkte tilbake til den mottakeren du plukker ut. Og hvis du velger Moss Badmintonklubb, blir vi 5 kroner rikere. Du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Og det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Premien din blir like stor – uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å kunne gi inntil fem prosent av innsatsen din til den organisasjonen eller foreningen du ønsker. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Dermed sikrer du at mottakeren din blir støttet hver gang du spiller – selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Alle klubber som ønsker å motta grasrotmidler har registrert seg i ett nytt felles register, Frivillighetsregisteret. Du kan selv finne Moss Badmintonklubb som mottaker av din grasrotandel – og det finnes flere måter å gjøre det på:
  • Dersom du vet organisasjonsnummeret til klubben, kan du oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene. Moss Badmintonklubb sitt organisasjonsnummer er 983 700 888.
  • Du kan også søke fram klubben i ditt hjerte på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering.
  • Du kan gjøre det på Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no og foreta tilknytningen der, eller på SMS: send GRASROTANDELEN organisasjonsnummer til 2020 (tjenesten er gratis) og på spill-terminalene.
Dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping. Vi vil legge ut strekkoden til Moss Badmintonklubb på våre hjemmesider straks den er ferdig for registrering.