KM 2009 Haugerud

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4710","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"marthekm2009.JPG"}}]] Marthe ble dobbelt kretsmester denne helgen idet hun vant både DSU13 og MDU13. Sistnevnte kategori ble vunnet sammen med Finn Moen fra Haugerud. Finalemotstandere var Stenrud / Stenseth (Frogner / Bygdø) I tillegg leverte Alexander og Fredrik en meget sterk innsats da de vant HDU15. Her slo de blant andre "erkerivalene" Christensen / Leirud fra Frogner etter sterkt spill. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4711","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"alexfredkm2009.JPG"}}]] Natalie / Christine tok sølvmedaljene i DDU15, og Jesper / Silje tok bronse i MDU13. Jørn Lund spilte double sammen med Bjørn Hamang fra Rykkin. Paret gikk frem til semifinalen, men tapte dessverre denne. Les resultatene her Lørdag: Marthe ble vår første kretsmester denne helgen, da hun overbevisende slo Linn Stenrud (Frogner) i finalen i DSU13. Etter en rekke tap mot Frogner jenta den siste tiden, løsnet det endelig for Marthe, og vi får håpe at en barriere med dette er brutt. Kl. 16.10: Natalie var den eneste av våre jenter som gikk videre i DSU15. Hun gikk til gjengjeld helt frem til finalen. Her ble det tap mor Maria Stenrud etter uvanlig "rufsete" spill fra Natalie sin side. Øvrige deltagere i DSU15: Christine Wasenius, Jessica Høidebraaten, Silje Johnsen. I herresingle U15 var vi også representert i finalen. Her var det Alexander Hansen som gikk frem. Finalemotstander var Magnus Christensen fra Frogner, en spiller Alex aldri har vært i nærheten av tidligere. I dag presset han Magnus helt til 21-19 i 3. sett, og har all mulig grunn til å være fornøyd. Øvrige deltagere i HSU15: Jesper Kristensen og Fredrik Kristensen Tormod Thorp var eneste mossedeltager i A-klassen. Han spilte en strålende kamp mot Vegard Stenberg Aamold, men måtte til slutt gi tapt (2-1), og avanserte dermed ikke. Dermed blir altså fasit etter dagens spill én gullmedalje og to sølvmedaljer. I morgen spilles double og mixed klassene. Kl. 12.00: U15 klassen har nettopp begynt, og her spilte Christine Wasenius en god kamp mot Hege Rikheim (Frogner). Christine vant 2-0 i sett. Natalie og Alexander har også vunnet sine kamper, dog mot noe lettere motstand. Silje tapte mot Maria Stenrud (Frogner). De øvrige mossespillerne har enda ikke startet. Forhåndsomtale Trekningen til KM er klar - les den her Haugerud arrangerer KM for Oslofjorden badmintonkrets i 2009. Det vil foregå i Haugerudhallen 24-25 januar 2009. Turneringsinfo: Dato:  24. - 25. januar 2009. Start:  Kl. 09.00. Sted:  Haugerudhallen, Haugerud, Oslo. Klasse:  U13, U15, U17, U19 og Seniorer. HS, DS, HD, DD og MD. I tillegg spilles egen C klasse. Singel spilles lørdag. Double og mix kamper spilles søndag. Baller:  Aero Silver og godkjente fjærballer. Arrangøren    holder    2    baller    pr.    kamp.    Frie    baller    i    finalen. Baller kan kjøpes hos arrangør (i kiosken). Kontingent:   200,-/200,-. Faktura: Sendes klubbene etter at trekning er foretatt og betales til: Haugerud Badminton v/Tore Granerud, Haugerudveien 74/10, 0674 Oslo. Kontonr.: 5091.20.01552. Pa?melding: http://www.cupassist.com/KMOslofjorden2009 Frist:  Torsdag 8. januar 2009. Premiering:  Alle klasser premieres etter alternativ 3a. Oppmann:  Rune Fartum. Turneringsleder:  Lars Harald Ersland. Trekningen foretas mandag 19. januar 2009. Det spilles i Haugerudhallen begge dager. Hallen    har    6    baner.    Det    finnes    kiosk    i    hallen. Praktiske spørsma?l som kan rettes til turneringsleder Lars Harald Ersland, mobil: 920 52 445 eller e-post: lhe@hanjin.no. Se invitasjon. Se nettsiden til Haugerud.
Tags: 
Turnering

Kommentarer

Hei Peter. Takk for tilbakemelding. Artikkelen er oppdatert med sted og dato: 24. - 25. januar 2009, Haugerudhallen, Haugerud, Oslo.

Reklame