Badmintonskolen - mye av vår bredde!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4701","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"badmintonskolen-2009.jpg"}}]] Vi ønsker dere alle velkommen tilbake til nye og flere utfordringer! I morgen er det første trening etter juleferien og mange gleder seg til å begynne å trene igjen. Badmintonskolen startet opp i høst og har hatt jevn tilstrømning gjennom hele høsten frem til jul, som ble avsluttet med en fin juleavslutning på krapfoss skytterhus. I dag er det registrert tilsammen 48 deltagere fra alderen 8 år og oppover. Fem stykker har til helgen valgt å spille i Ferske Fjes i Bygdø, som er en av flere nybegynnerturneringer, som arrangeres nå og utover på vårparten. Dette er turneringer som er ment for alle våre nye medlemmer i alderen 8 - 15 år, som vil reise å treffe likesinnede innenfor vår idrettsgren på samme nybegynnerplan. Det viktigste her er ikke å vinne, men å delta! Å delta her er kjempefint...da lærer vi hvordan man forholder seg til motstanderen, dommeren, teller poeng, får noen hint fra trener'n om hvordan ting kan gjøres bedre osv. Man lærer også utrolig mye bare ved å være med å se hvordan ting foregår - så bli med oss neste gang. Det spilles kun single og koster kr. 100,- i startkontingent, som faktureres fra klubben til den aktuelle deltager. Jeg vil også oppfordre foreldre som har barn hos oss om å bruke hallen både på fredager og lørdager i tillegg til torsdagstreningene. Da er det ledig kapasitet og plass til både foreldre og barn. Sjekk på forhånd under "trening" om hallen er tilgjengelig før dere møter opp. En sportslig Nyttårshilsen fra Trener'n
Tags: 
Badmintonskolen

Reklame