Steinar Klausen velger å stå utenfor landslaget

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4676","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"img_6927_web.jpg"}}]] Etter noe tids uenighet med Norges Badminton Forbund (NBF) vedrørende treningsopplegget for landslaget, har Norges beste spiller valgt å satse på et annet opplegg enn det landslaget kan tilby. Uenigheten som har oppstått dreier seg i stor grad om måten seniorlandslaget blir drevet på. Klausen har valgt å ta ansvaret for sin egen sportslige utvikling for derved å bedre sjansene for å nå lengst mulig. Dette innebærer nye utfordringer for Klausen i forhold til at han nå helt og holdent er ansvarlig for sitt eget sportslige opplegg. Samtidig med at Steinar Klausen forlater landslaget på ubestemt tid, har også Hallstein Oma (Bergen) offentliggjort at han gjør samme valg. Oma er 20 år gammel, og regnet som en potensiell arvtager til Steinar. Han er allerede nr. 2 i Norge, og disse to vil nå legge opp et treningsopplegg sammen. Som klubb vil vi selvsagt forsøke å støtte opp om Klausens valg så godt som overhodet mulig. Moss Badmintonklubb og Steinar Klausen er i løpende kontakt med NBF vedrørende den vanskelige situasjonen som har oppstått, og det er fortsatt et håp om en løsning av konflikten.
Steinar Klausen