Juleavslutning 2008

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4686","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"454","height":"340","alt":"nisse1_.jpg"}}]] Bildene er tatt av Karoline Olsen - vi takker for bidraget. Flere bilder følger under. Årets juleavslutning ble (som vanlig) meget hyggelig. Det hele startet med litt informasjon fra klubbens økonomikomite om Frisk Forsikring - vår nyeste sponsor. Alle medlemmer oppfordres til å la Frisk Forsikring gi dere et helt uforpliktende tilbud. Forsikringen er spesielt tilpasset "idrettsaktive" familier, og inneholder f.eks. en spesiell dekning vedr. ulykker som måtte inntreffe mens man har andres barn i bilen. Forsikringen sies også å være meget konkurransedyktig på pris, så til alle dere som ikke allerede har meldt deres interesse: Ta kontakt med Espen Wasenius på: eandwase@online.no. Frisk Forsikring sponser klubben med 3% av premien på alle tegnede forsikringer, så jo flinkere vi er til å spre dette budskapet, jo større blir avtalen for oss, og jo mer penger kan vi bruke på idrettslige og sosiale aktiviteter for medlemmene. Etterpå ble det julegrøt - en stor takk til dere som laget og serverte grøten. Med over 100 deltagere var det adskillige liter med grøt som skulle produseres, men dette klarte dere med bravur. Takk også til kakebakerne som sørget for at vi fikk både kaker og kaffe etter at grøten var satt til livs. Det tradisjonsrike loddsalget ble arrangert samtidig med kaker / kaffe, og helt til slutt kom nissen på besøk til stor glede for små og store barn! Her kommer det noen flere bilder: Nissen.... [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4693","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"360","height":"480","alt":"nisse2_.jpg"}}]] . . . . . . . . . . .  . Helene: [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4694","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"360","height":"480","alt":"jenter3_.jpg"}}]] . . . . . . . . . . . . . To blide jenter til: [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4695","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"512","height":"384","alt":"jenter1_.jpg"}}]] . . . . . . . . . . . Grøt og saft: [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4696","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"360","height":"480","alt":"jenter2.jpg"}}]] . . . . . . . . . . . . . .
Badmintonskolen