Feirer jubileum med eliteturnering

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4674","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"Steinar jubler under NM 2008"}}]] Neste helg blir det badmintonfest i Mossehallen når Moss Badmintonklubb arrangerer DnBNOR-julecupen og samtidig fyller 35 år. Moss badmintonklubb ble formelt stiftet 6. desember 1973, under navnet Moss og Omegn Badmintonklubb. Per Erik Øien var initiativtaker og klubbens første formann. Eneste kjente tilknytning til badminton i Moss var bedriftsidrettslaget til M. Peterson & Søn, som ble startet vel 10 år tidligere. Fem veteraner fra dette miljøet ble med Per Erik Øien i styret for den nye klubben. Les også: - Trekning: DnBNOR-Julecupen 2008 - Adam Lanebjer gjør comeback i Moss - Vi trenger tellere til Julecupen - Ta et aktivt valg – støtt klubben vår! - Alt om Julecupen 2007 - Alt om Julecupen 2006 - Alt om Julecupen 2005 Allerede våren 1974 passerte Moss badmintonklubb 50 betalende medlemmer. Ved utgangen av det første driftsåret var det blitt mer enn 150 medlemmer. Medlemstallet har de siste årene ligget relativt stabilt, og teller i dag cirka 120 medlemmer. Men innslaget av yngre medlemmer øker, og det har aldri tidligere vært flere barn som deltar på Badmintonskolen enn i år. Vunnet 1. divisjon flere ganger Moss Badmintonklubb har spilt divisjonsspill helt tilbake fra 1975/1976. Klubben spilte i Eliteserien i flere sesonger og har en 4. plass som sin beste notering. Moss badmintonklubb har dessuten vunnet 1.divisjon en rekke ganger, men har takket nei til opprykk som følge av økonomiske rammevilkår. Les videre i Moss avis og Moss dagblad. Moss badmintonklubb har 12 Norgesmestre i NM-senior. Les om klubbens historie. Bildetekst: Norges klart beste herrespiller, Steinar Klausen, stiller selvfølgelig fra arrangørklubben. Klausen skal spille herresingle, samt herredouble sammen med Erik Rundle (ByBK). Steinar er regjerende norgesmester i herresingle, og sammen med Erik er han også regjerende mester i herredouble.
DnBNOR-Julecup 2008