Vi trenger tellere til DnBNOR-Julecupen

IMG_4413 Til alle medlemmer av Moss Badmintonklubb. Julecupen skal i år spilles helgen 6-7 desember, og det er også i år  meget bra deltagelse. Over 270 kamper skal spilles i de 3 klassene senior, U17 og C. For at vi skal opprettholde vår status som en god arrangør, trenger vi din hjelp til å gjennomføre dette store arrangement. Det skal spilles på 12 baner og det vi trenger hjelp til er å være ”teller”.  Viktig at turneringa får en god start, slik at vi ikke kommer på etterskudd. Du tjener 10 kr per kamp du teller. Fra kl. 09:00 – 12:00 skal det spilles 72 kamper i U17 single.  Det er her vi først og fremst trenger din hjelp.  Men også senere på dagen trenger vi hjelp til å telle. 10 spillere fra MossBk skal være med i U17 klassen, så dette blir en fin anledning til å se være unge spillere i aksjon mot de beste i Norge. Meld deg som teller på forhånd ved å legge igjen en kommentar, eller møt opp i hallen klokken 09:00 på lørdag. Bildetekst: Nikolai Svensson, som er en av klubbens mange gode tellere og som nesten alltid er i godt humør, skal delta og spille selv, derfor søker vi din hjelp. Meld deg som teller og hjelp klubben med å arrangere en av landets mest tradisjonsrike turnering.
DnBNOR-Julecup 2008