Ta et aktivt valg – støtt klubben vår!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4668","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Frisk forsikring"}}]] Til medlemmer og venner av Moss Badmintonklubb. Nå kan du bidra til at Moss Badmintonklubb får nye inntekter til klubbkassen. Frisk Forsikring er et helt nytt forsikringskonsept for deg som er aktiv og ansvarlig. Frisk Forsikring er utviklet i samarbeid med idretten, og Moss Badmintonklubb er en av 2400 klubber som kan nyte godt av dette tilbudet. Som medlem er det to måter du kan støtte klubben på. Du kan be om et tilbud fra FRISK, og se om du ønsker å kjøpe forsikringene dine her. Eller du kan tipse FRISK om andre du kjenner – som gjerne vil ha en gjennomgang av forsikringene sine. Det er viktig å merke seg at det er på bakgrunn av tilbudet fra FRISK – at du bestemmer deg for om du vil bli kunde eller ikke. Men det ligger ingen forpliktelser i det å be om et tilbud. Når du eller andre kjøper forsikringer i Frisk Forsikring - støtter du klubben vår samtidig. Klubben får tre prosent av det du betaler i forsikringspremie hvert år - så lenge du velger å være kunde. Bli med på laget! Støtt klubben vår ved å flytte forsikringene dine til Frisk Forsikring. Alt du trenger å gjøre er å ringe 800 FRISK (800 37 475) eller gå inn HER! Det vil dessuten være en representant fra FRISK Forsikring tilstede på lørdag under julecupen - som kan gi deg svar på alle de spørsmål du måtte ha. Les om avtalen på badminton.no Frisk forsikring er levert av SpareBank 1 Livsforsikring AS og SpareBank 1 Skadeforsikring AS. www.Friskforsikring.no Med vennlig hilsen Moss Badmintonklubb.
DnBNOR-Julecup 2008