Frognerhøna 2008

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4516","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"418","height":"225","alt":"Marthe Skaug i aksjon under Slagentreffen 2008"}}]] Søndag: 2. plass til Marthe i DDU17! Ikke dårlig for en U13 spiller. Det skal også nevnes at Marthe og Linn var meget nær ved å slå vinnerne. Se alle resultatene lenger ned på siden. Lørdag: Marthe gjorde en meget hederlig innsats under første dag av Frognerhøna til tross for at hun denne gang hadde gått opp en klasse til U15. Hun gikk videre fra de innledende kampene som puljevinner, men måtte deretter tåle tap i en meget jevn kamp mot Sigrid Sund fra Hamar (som Marthe for øvrig slo i Mossetreffen for 14 dager siden). Dere kan se resultatene her De øvrige mossespillerne hadde ingen god dag, og ble alle slått ut i det innledende spillet. I morgen er det tid for double og mixed. Forhåndsomtale: Marthe Skaug er en av mossingene som deltar i årets utgave av Frognerhøna. Foruten Marthe stiller MoBK med følgende spillere: Helene Thorp, Christina Welten, Egil Kristensen, Rolf Nord og Jørn Lund. Sistnevnte er førsteseedet i HSA, og har vel også vunnet turneringen ved minst en anledning tidligere.
Turnering