Rekordoppslutning om badmintonskolen

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4511","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"Badmintonskolen 2008\/09"}}]] I dag startet badmintonskolen 2008/09 opp, og vi tror det ble satt ny deltager rekord i Mossehallen. Over 50 glade badmintonbarn var nemlig samlet i byens storstue! Jarle Grefslie hadde hjelp av flere av klubbens unge (og gamle) medlemmer, og vi tror alle de fremmøtte barna fikk en god velkomst. Den første treningen gikk først og fremst med til å bli litt kjent, men litt teknikk ble det også tid til. Første tema: "Hvordan skal vi holde racketen"? Neste trening er torsdag om en uke til samme tid - vi håper å se riktig mange av dere igjen da!
Badmintonskolen
Trening