Oppdatering fra Otta ranking

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4514","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"184","height":"246","alt":"Jesper Kristensen"}}]] Årets første rankingturnering er over, og det ble en meget tilfredsstillende sesongstart for MoBK'erne. Oppdatering fra søndagens spill Kl. 14.00: Det ble tap i den avsluttende double finalen. Settsifrene ble 21-11 21-15, og det rapporteres om brukbart spill. Vi må kunne slå fast at helgen har vært en suksess for mossespillerne. Flere har overrasket positivt, og vi står igjen med 4 pallplasseringer, og det er lenge siden sist i en rankingturnering. Se komplette resultater her: http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=ottaranking2008 Kl. 11.50: Det ble seier til Jesper / Petter Løkken (Klæbu) i semifinalen i HDU15. Dermed er turneringen over for Fredrik og Alexander, som allikevel har grunn til å være fornøyd. Spesielt gledelig å se at Alexander holder så bra følge, til tross for langvarig skade og lite trening i sesongoppkjøringen. Jesper og Petter skal spille finale senere i dag, og motstanderne heter nok mest sannsynlig Magnus Christensen og Lasse Olofsson. Muligheter for revansj, altså.... Kl. 11.10: Jesper tapte sin single 21-3 21-12, og dermed gjenstår kun herredouble for våre spillere. Her er vi til gjengjeld sikret seier, da det er mossinger på begge sider av nettet. Kampen starter om ca. 15 minutter. Kl. 10.23: Magnus og Pernille ble for sterke for Christine og Fredrik, og det endte med tap 21-8 21-11. Allikevel en sterkt turnering av vårt unge mixed par! Jesper's singlekamp starter ikke før 10.45, og herredouble semifinalene skal i gang kl. 11.35. Vi kommer tilbake! Kl. 10.00: Jesper er førstemann ut, og spiller akkurat nå herresingle U15 semifinale mot gruppefavoritten Lasse Olofsson. Christine og Fredrik har også startet sin kamp mot Pernille Olofsson og Magnus Christensen Lørdag: Knallsterk innsats av flere mossinger under første dag av Otta Ranking. Jesper Kristensen (bildet) ledet an i mossetroppen, og er klar for to semifinaler i morgen i herresingle og herredouble (med Petter Løkken, Klæbu). Også Fredrik Kristensen er klar for to semifinaler, i herredouble med Alexander Hansen, og i mixed double sammen med Christine Wasenius. Gledelig for "oss fra Moss" er det også at Marthe Skaug har spilt en strålende turnering. Hun slo både Hege Rikheim (Frogner) og Ingrid Stav (Klæbu), og vant dermed puljen sin til tross for at hun fortsatt er U13 spiller. I 1/8 dels finalen ble Marie Wåland for sterk. Jesper møter Lasse Olofsson (Bergen) i single i morgen, mens våre gutter møter hverandre i double. I mixed double heter motstanderen mest sannsynlig Magnus Christensen (Frogner) og Pernille Olofsson (Bergen). Det skal nevnes at Fredrik og Christine slo ut toppseedede Blakar / Fossmo (Pillarguri) i dagens kvartfinale, så her er alt mulig!! Av øvrige resultater nevner vi at Christine og Natalie gikk frem til kvartfinalen i DDU15, og at Fredrik Kristensen gikk til kvartfinalen i HSU15. Vi kommer tilbake med resultater i morgen tidlig - kampene starter kl. 10.00, og mixed double spilles først. Forhåndsomtale: [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4513","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"230","height":"307","alt":"Silje Johnsen"}}]]10 mossespillere har denne helgen vendt nesen mot Nord-Gudbrandsdalen for å spille Otta ranking. Silje Johnsen (bildet) har fått en tøff trekning, og møter storfavoritten Cathrine Fossmo fra arrangørklubben Pillarguri i puljespillet. Størst spenning og forventninger knytter det seg nok til U15 spillerne våre, og kanskje spesielt i HDU15. Her har både Alexander / Fredrik og Jesper / Petter Løkken (Klæbu) avansementsmuligheter, og finaleplass er ingen umulighet. Også i HSU15 bør 2-3 av våre klare seg gjennom gruppespillet. Deretter avgjør nok trekningen i stor grad hvordan det går videre. Klassen har to store favoritter i Johannes Hagen og Lasse Olofsson. Bak dem kommer det et kobbel på 6-8 spillere, og våre gutter er blant disse. I de øvrige klassene får vi det hardt, og avansement må sees på som en bonus. Men - bonuser tar vi gjerne imot! Vi kommer tilbake med oppdateringer underveis.
Tags: 
Ranking
Turnering

Reklame