Oppdatering fra Belgian International

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4512","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"Steinar Klausen under NM 2008"}}]] Steinar gav den toppseedede japaneren Kenichi Tago kamp helt til døra. Settsifrene 21-18 22-20 forteller om en usedvanlig jevn og hard førsterundekamp for den presumptivt beste spilleren i turneringen. Tago har tidligere gått helt frem til semifinalen i Super-Series turneringer, og er for tiden rangert som nummer 31 i verden. Med dette resultatet beviser Steinar igjen sin kapasitet i herresingle. Steinar og Hallstein tapte for øvrig første runde i double turneringen mot østerrikerne Koch / Sauner. Vi har ikke snakket med spillerne enda, men dette virker som et lite flatterende resultat for våre gutter - spesielt etter som settsifrene var 21-10 21-7, hvilket i praksis betyr ren "overkjøring". Dere kan følge utviklingen iturneringen videre via "Live Score" på denne linken: http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=22860&d=20080905
Tags: 
Steinar Klausen

Reklame