Invitasjon til PowerGirls samling 14-16/11

PowerGirl logoMoss Badmintonklubb, i samarbeid med NBF, gjentar suksessen og arrangerer også i år Powergirls-samling i Moss. Sett av datoen allerede nå: 14.-16. november 2008. Arrangementet er for alle jenter som spiller i klassene U11, U13 og første års U15. Hver klubb må stille med én person over 18 år som ansvarlig lagleder (klubbene seg i mellom kan avtale at en lagleder tar ansvaret for flere klubber). For kun kr 550 i egenandel pr spiller får du: - spille badminton en hel helg - servert alle måltider fredag-søndag - fri bruk av baller - gode trenere - overnatting med sengetøy - treffe mange andre jenter på din egen alder som spiller badminton - gratis inngang til finalene under NIC på Bygdøy - det vil bli satt opp transport for de som har behov for det - ha med én lagleder (pr klubb) gratis Alle spillere og ledere overnatter og spiser på ”Speiderhuset” som ligger rett ved siden av Mossehallen. Klubbene må selv ordne med reise. NBF dekker reiseutgifter kun for spillerne utover 500 kroner på billigste reisemåte. Samlingen starter fredag kl 1900 med oppmøte i Mossehallen og avsluttes søndag kl 1030. Deretter blir det felles avreise til Bygdøy for å se på finalene under NIC. Presidenten i NBF har lovet oss bra plass på tribunen samt servering av "noe godt" under kampene. Påmeldingsfrist: 31. oktober 2008 Begrenset antall plasser - vær tidlig ute! Påmelding skjer til: kari@dne.no eller til min mobil: 95 14 49 73. Innbetaling gjøres til kontonr: 1503.03.96704 innen 3. november 2008 Mer detaljert program kommer senere. Med vennlig hilsen Moss Badmintonklubb og NBF
Tags: 
Powergirls

Reklame